Taman Organic
logo


Instagram Feed
Search

Prijava na e-novice

Upravitelj podatkov Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o. s sedežeom na naslovu Staretova ulica 13e, Ljubljana za spletno stran taman-organic.si in obveščanje o dnevnih menijih ter prijavo na e-novice zbira sledeče podatke: ime in priimek, rojstni datum (neobvezno) in elektronski naslov.

Podatki se zbirajo izkjučno v primeru, da ste mu jih prostovoljno posredovali ob prijavi na e-novice. Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo spletna stran www.taman-organic.si obveščalo o dnevnih in tedenskih menijih ter svojo drugo ponudbo, ki je na voljo v lokalu Taman oragnic.

Vaši osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o. v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

 

Odjava
Kadarkoli lahko pisno na elektronski naslov info@taman-organic.si ali preko spodnjega kontaktnega obrazca izberete in pošljete ustrezen zahtevek in od upravljavca osebnih podatkov zahtevate trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in s tem boste odstranjeni s seznama prejemnikov e-novic.Vrsta zahtevka E-naslov Dodaten komentar

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek  osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov. 
Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu in so tudi upravičeni do pravnih sredstev ter odškodnine in odgovornosti v primeru neukrepanja nadzornega organa.


Varovanje podatkov

Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zato smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.


E-novice Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o. pošilja preko spletne aplikacije GDPR manager, ki zagotavlja popolno anonimizacijo osebnih podatkov prejemnikov e-novic in v skladu z načelom minimizacije omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam in zgolj na podlagi prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov.


Spletna aplikacija GDPR manager zagotavlja popolno sledljivost pooblaščenih uporabnikov aplikacije (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop do aplikacije) ter avtomatsko evidentira dostop pooblaščenih uporabnikov do aplikacije in njihove aktivnosti znotraj aplikacije.


Osebne podatke bo Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o. skrbno varovalo ter preprečevalo njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno evropsko zakonodajo.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.taman-organic.si lahko naslovite na elektronski naslov info@taman-organic.si.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Vidvana, Celostni medicinski center, d.o.o., Staretova ulica 13e, 1000 Ljubljana.


Ljubljana, 23. maj 2018